Главі Мінсільгоспу РФ відмовили у видачі німецької візи
Категорія
Економіка
Дата публікації

Главі Мінсільгоспу РФ відмовили у видачі німецької візи

Главі Мінсільгоспу РФ відмовили у видачі німецької візи

Главі міністерства сільського господарства РФ Олександру Ткачову відмовили у видачі німецької візи, повідомляє прес-служба Мінсільгоспу РФ.
Причиною відмови стало те, що чиновник включений до списку санкцій ЄС. В результаті такого рішення російська делегація відмовилася від участі в найбільшому щорічному європейському сільськогосподарському ярмарку "Зелений тиждень", який проходить в Берліні.
"Росія планувала взяти участь у Всесвітній продовольчій і аграрній виставці "Зелений тиждень-2016", але у зв'язку з тим, що МЗС ФРН відмовився видати дозвіл на прибуття в Берлін міністра Олександра Ткачова, включеного в санкційні списки ЄС, це автоматично зробило неможливим участь у форумі російської делегації, особливо з урахуванням того, що на полях виставки заплановано міжнародні багатосторонні заходи міністерського рівня, включаючи глобальний аграрний форум і зустріч міністрів сільського господарства широким складом", - йдеться в повідомленні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?