Австрія пропускатиме біженців тільки до Німеччини
Категорія
Світ
Дата публікації

Австрія пропускатиме біженців тільки до Німеччини

Австрія пропускатиме біженців тільки до Німеччини

Починаючи з кінця наступного тижня Австрія планує пропускати лише тих претендентів притулку, які мають намір отримати статус біженця в Німеччині, передає Deutsche Welle з посиланням на Reuters.
"Тим, ​​хто хоче рухатися далі, буде відмовлено у в'їзді", - сказала міністр внутрішніх справ Австрії Йоханна Міклі-Лайтнер.
Це стане відповіддю на ситуацію, яка склалася на кордоні з Німеччиною, де кожен день близько 200-300 біженців не отримують дозвіл через те, що вони не планують отримувати притулок в країні.
Міністр вкотре висловилась за впровадження квоти для прийому біженців в Австрії. "Ті, хто буде за межами квоти, потраплятимуть в так звані "транзитні зони, - пояснила вона. - Їх більше не пускатимуть в країну, їх будуть утримувати тільки там, і більше ніде".
Згідно з прогнозом, цього року Австрія очікує близько 120 000 клопотань про надання притулку, що просто "підірве" країну, переконана Мікле-Лайтнер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?