ЄС виділить Україні понад 3 млн євро на розвиток транспорту
Категорія
Фінанси
Дата публікації

ЄС виділить Україні понад 3 млн євро на розвиток транспорту

ЄС виділить Україні понад 3 млн євро на розвиток транспорту

В Україні стартував проект технічної допомоги Європейського Союзу "Підтримка імплементації Угоди про асоціацію та Національної транспортної стратегії" на суму 3,74 млн євро, розрахований на 2016-2018 роки.
Про це повідомила заступник міністра Кабінету міністрів Наталія Гнидюк під час церемонії відкриття проекту, яка відбулася 15 січня в Міністерстві інфраструктури, повідомляє Урядовий портал.
"Допомога європейської сторони дозволить оновити Національну транспортну стратегію України, привести її у відповідність зі стандартами ЄС. Передбачається, що українська сторона повинна адаптувати, імплементувати і застосувати п'ять пріоритетних директив і регламентів ЄС у транспортному секторі, підвищити кваліфікацію персоналу, зміцнити співпрацю з європейськими транспортними агентствами, забезпечити правове регулювання мультимодальних перевезень", - йдеться в повідомленні.
Крім того, Україна має підвищити прозорість і ефективність державного управління в транспортному секторі, наблизити політику, пов'язану з розвитком національної транспортної мережі, до транспортної політики ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?