Компанія Transcend представила нові SSD на базі SLC NAND
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія Transcend представила нові SSD на базі SLC NAND

Компанія Transcend представила нові SSD на базі SLC NAND
Джерело:  3dnews.ru

Тайванська компанія Transcend офіційно анонсувала нові серії твердотільних накопичувачів SSD570K і SSD520, пише 3Dnews.

Всього в неї входить вісім моделей з різними характеристиками. Виробник гарантує 50 тисяч циклів перезапису, що, повторимося, є долею виключно SLC-рішень. При цьому нові накопичувачі оснащені всіма звичними на сьогодні технологіями захисту даних, корекції помилок, самодіагностики (SMART), енергозбереження і так далі. Новинки випущені як у вигляді звичних дисків формату 2,5", так і у форм-факторах M.2 і mSATA. Серія SSD570K відноситься до продуктивних рішень з інтерфейсом SATA 3.0 і розвиває швидкості читання і запису 510 і 450 Мбайт/с відповідно. Розмірів, на жаль, тільки два: 64 і 128 Гбайт. Даних про продуктивність на випадкових операціях немає.



Менш дорогий варіант, SSD520, оснащений інтерфейсом SATA 2.0 і представлений у варіантах ємністю 8, 16 і 32 Гбайт. Швидкісні показники тут помітно скромніше: всього 130 Мбайт/с на читанні і 85 Мбайт/с на записи. Ці накопичувачі явно призначені для зберігання завантажувальних розділів, прошивок і тому подібних даних, які потрібні один раз при запуску системи. Незважаючи на використання пам'яті SLC і жахливі терміни безперебійної роботи - 100-150 мільйонів годин, офіційний гарантійний термін складає всього три роки. Новинки доступні вже зараз, ціни не вказані, але пам'ять SLC так і не отримала шансу стати дешевою зважаючи розвитку таких технологій, як MLC, TLC і 3D NAND. До того ж надійність сучасних побутових SSD, наприклад, Samsung 850 Pro і EVO, здатна задовольнити навіть найбільш параноїдально налаштованих користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?