Кримські татари з різних країн світу зібралися на конгрес
Категорія
Політика
Дата публікації

Кримські татари з різних країн світу зібралися на конгрес

Кримські татари з різних країн світу зібралися на конгрес
Джерело:  Крим.Реалії

Делегати Всесвітнього конгресу кримських татар зібралися на засідання виконавчого комітету в Генічеському районі Херсонщини, повідомляє Крим.Реалії.
У планах заходу, що проходить 16 січня, - відвідування території громадянської акції з блокади Криму, яка триває з вересня 2015 року на адмінкордоні з півостровом.
Як зазначив лідер громадянської акції по блокаді Криму Ленур Іслямов, метою блокади є прагнення, щоб кримські татари, приїхавши сюди, відчули все те, "що відчуваємо ми, народ - єдиний корінний народ, який має право на Крим".
"Ми повинні його повернути. І повернути його повинні саме ми, кримські татари. За допомогою всього світового співтовариства, за допомогою всієї України і всіх кримських татар, які є на всій планеті. Ми повертаємося додому. Хочемо, щоб це було якомога швидше. Для цього виконавчий комітет і збирається", - підкреслив він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?