Apple запатентувала незвичайний браслет-чохол для Watch
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple запатентувала незвичайний браслет-чохол для Watch

Apple запатентувала незвичайний браслет-чохол для Watch
Джерело:  3dnews.ru

У базі даних патентного відомства США (USPTO) опублікована патентна заявка Apple на так званий «Магнітний браслет» (Magnetic wristband) , пише 3Dnews.


У документі мова йде про ремінці нового типу для годинників Watch. Такий ремінець буде складатися з двох частин, які зможуть надійно скріплюватися одне з одним за рахунок магнітних елементів. Завдяки цьому смарт-хронометр зможе без проблем утримуватися на руці власника.


Коли гаджет не використовується, магнітні половинки ремінця перетворяться на захисний чохол: ними можна буде обернути пристрій таким чином, що дисплей і тильна сторона корпусу з датчиками виявляться огородженими від зовнішніх фізичних впливів.


Більше того, для магнітного ремінця пропонуються й інші варіанти використання. Приміром, його можна буде перетворити на підставку для утримання годинника у вертикальному або нахиленому положенні. Крім того, ремінець дозволить кріпити гаджет до різних поверхонь - наприклад, до дверцят холодильника.


Не виключено, що в перспективі розробка, що патентується, знайде застосування в комерційних аксесуарах для смарт-годинників Apple Watch.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?