Чиновник вимагав хабар у волонтерів
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Чиновник вимагав хабар у волонтерів

Чиновник вимагав хабар у волонтерів
Джерело:  news.liga.net

У Дніпропетровській області чиновник міської ради вимагав хабаря розміром $8 тис за місце у гуртожитку, повідомляє  ONLINE.UA  посилаючись на Ліга.net.

Чиновник, який займав посаду заступника директора комунального підприємства міської ради, затриманий співробітниками поліції, військової прокуратури та СБУ.
Як повідомили в поліції, він вимагав хабар у волонтерів за два ордери на проживання у гуртожитку.
Визначену суму чиновник вирішив отримувати частинами. У нього вилучили 2700 доларів, отриманих від представника волонтерської організації.
У військовій прокуратурі Південного регіону повідомили, що за фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України.
Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?