Україна припиняє товарообіг з Кримом
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна припиняє товарообіг з Кримом

Україна припиняє товарообіг з Кримом

Згідно рішенню від 16 грудня 2015 року Україна припиняє товарообіг з Кримом. Про це йдеться в постанові №1035 та рішення вступає в дію 17 січня 2016 року. повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  УНИАН.


За рішенням Кабінету міністрів, заборона не стосується особистих речей громадян, що переміщуються у ручній поклажі та/або супроводжуваному багажі, та соціально значущих продуктів харчування, що переміщуються громадянами, сумарна фактурна вартість яких не перевищує еквівалент 10 000 гривень та сумарна вага яких не перевищує 50 кілограмів на одну особу.


«Дія постанови не поширюється на поставку електричної енергії з тимчасово окупованої території на іншу територію України та/або з іншої території України на тимчасово окуповану територію, що здійснюється відповідно до рішення Ради національної безпеки та оборони України, на поставку з тимчасово окупованої території на іншу територію України товарів, що мають стратегічне значення для галузей економіки та безпеки держави, за підтвердженням Міністерства економічного розвитку і торгівлі, а також на ввезення на тимчасово окуповану територію гуманітарної допомоги, яка надається міжнародними гуманітарними організаціями згідно з переліком, затвердженим Міністерством соціальної політики», - йдеться у постанові уряду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?