Планують випустити мюзикл про Стіва Джобса
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Планують випустити мюзикл про Стіва Джобса

Планують випустити мюзикл про Стіва Джобса
Джерело:  УНН

Всесвітньовідомі особистості Стів Джобс та Білл Гейтс стануть персонажами нової бродвейської постановки. Цей мюзикл в жанрі комедія, називатиметься Nerds. Він розповість про суперництво між Apple, Microsoft та їх творцями, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  УНН..


Щоб зробити історію більш цікавою у постановці будуть задіяні новітні технології.


З технічних новинок будуть використані голограми та проекції, а додаток-компаньйон дозволить глядачам взаємодіяти з акторами, які зіграють Джобса та Гейтса, а також один з одним. Крім того, глядачі зможуть вибрати кінець постановки.


Прем'єра мюзиклу відбудеться 21 квітня у Нью-Йоркському театрі Лонгакр. Квитки на шоу доступні вже зараз, вартість їх варіюється від 40 до 150 дол.


Нагадаємо, С.Джобс помер 5 жовтня 2011 року після тривалої хвороби у віці 56 років. Його поховали 8 жовтня у відповідності з буддистськими традиціями. На похороні були присутні рідні та близькі екс-глави Apple. Точне місце церемонії та час її проведення не розголошувалося. Таким було бажання самого Джобса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?