Через непогоду в декількох областях можуть обмежити рух транспорту
Категорія
Економіка
Дата публікації

Через непогоду в декількох областях можуть обмежити рух транспорту

Через непогоду в декількох областях можуть обмежити рух транспорту

Уряд попереджає, що 17-18 січня на території України буде погана погода, через що рух транспорту з міркувань безпеки може бути обмежене на території декількох областей, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Нацполіцію.


Протягом 17-18 січня у кількох областях України очікуються дуже сильні снігопади, сильні хуртовини, снігові замети при сильному вітрі. Зокрема, протягом двох днів небезпечні стихійні явища спостерігатимуться на території Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Дніпропетровської та Полтавської областей, а 18 січня - і на території Харківської та Сумської областей.


Негода може призвести до суттєвого ускладнення руху транспорту. Правоохоронці просять водіїв без необхідності не виїжджати на власному транспорті, а тих, хто виїхав - уважно стежити за повідомленнями про стан проїзду дорогами України.


Слід неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, з особливою обережністю рухатися по мостах і естакадах, відмовитися від ризикованих маневрів. Якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово, а при зупинці обов'язково включайте аварійну світлову сигналізацію.


Вирушаючи в дорогу, не забувайте про зарядний пристрій до мобільного, гарячі напої в термосі, запишіть номери телефонів аварійних служб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?