Цього року на Водохреще краще не пірнати
Категорія
Культура
Дата публікації

Цього року на Водохреще краще не пірнати

Цього року на Водохреще краще не пірнати
Джерело:  ТСН

Рятувальники, медики, навіть священики - всі дали пораду утриматися цього року від пірнання під лід на Водохреще. Мінімально придатна для безпечної ходьба товщина льоду, - 15 см. Але вже на сьогоднішній день мінімум 15 людей загинули, пішовши рибалити по тонкому льоду, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  ТСН.


На Водохреще тільки на Київщині близько 63 обладнаних ополонок чергуватимуть під двісті рятувальників. Втім, у всіх водойм все одно рятувальників не поставиш. Тому, без особливої потреби і, головне, - підготовки, - влаштовувати крижане занурення не варто. Це вже порада від батечки.


Незважаючи на поширений міф, що сто грамів зроблять зимове занурення легше, і медики і рятувальники наполегливо радять не зловживати спиртним. Краще випити двісті грамів, після пірнання. І не горілки, а гарячого чаю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?