У районі Світлодарської дуги в Донецькому напрямку знову напружена ситуація
Категорія
Політика
Дата публікації

У районі Світлодарської дуги в Донецькому напрямку знову напружена ситуація

У районі Світлодарської дуги в Донецькому напрямку знову напружена ситуація

Спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузянік під час брифінгу 17 січня повідомив, що обстановка на Донбасі знову загострюється. Як він сказав, в районі Світлодарської дуги вже кілька разів проти ЗСУ використовували БМП-1, ПТРК, а також легке озброєння, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  УНІАН.

«Обстріли наших позицій в цьому районі відбулися вчора після півночі і тривали з перервами аж до пізнього вечора», - сказав спікер.

Мотузянік також повідомив, що біля Горлівки «вчора було трохи спокійніше, противник порушував режим тиші тільки в Зайцево».

Він зазначив, що в районі Донецького аеропорту ситуація залишається стабільно напруженою, зокрема, в Дослідному противник обстріляв українські позиції з використанням БМП-2.

«Також серія збройних провокацій з використанням стрілецької зброї і гранатометів різних систем відбулася по всьому фронту - від Авдіївки до селища Піски», - додав він.

Раніше  повідомлялось, що за 16 січня позиції ВСУ в зоні АТО обстрілювали 36 разів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?