Баскетболіст з України встановив рекорд в університеті США
Категорія
Спорт
Дата публікації

Баскетболіст з України встановив рекорд в університеті США

Баскетболіст з України встановив рекорд в університеті США

Богдан Близнюк - баскетболіст з України, який з 2014 грає за Східний Вашингтон, зміг поставити рекорд університету, назавжди вписавши своє ім'я в історію цього навчального закладу. Баскетболіст з України виявився першим, кому вдалося виконати тріпл-дабл, передає  ONLINE.UA, посилаючись на  Дзеркало тижня.


Оформити тріпл-дабл - значить набрати 10 і більше пунктів у трьох статистичних показниках одночасно.


У матчі проти Північної Арізони Близнюк за 39 хвилин набрав 11 очок, зробив 14 підборів і віддав 10 передач. Крім того, українець поставив 3 блок-шоти. Також відзначимо, що Близнюк встановив персональний рекорд за кількістю передач в одній грі. Східний Вашингтон завдяки ефективній грі 20-річного українського баскетболіста здобув перемогу з рахунком 96:73.


Додамо, що Близнюк, який народився в Луцьку, грає за Східний Вашингтон з 2014 року. У поточному сезоні українець набирає в середньому 10,6 очок, 5,3 підбори і 2,4 передачі за матч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?