Бойовики встановлюють "Гради" - розвідка
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики встановлюють "Гради" - розвідка

Бойовики встановлюють "Гради" - розвідка

За відомостями, наданими розвідкою, бойовики РФ встановлюють заборонену мінськими домовленостями зброю - міномети, танки, САУ і 122-мм РСЗВ "Град". Розміщення відбувається в районах Донецька, Горлівки, Фрунзе та Молодіжного, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  прес-службу ГУР Міноборони України.

"Протягом доби зусилля супротивника були зосереджені на посиленні та ротації підрозділів на Сєвєродонецькому, Слов'янському, Донецьком та Волноваському напрямах, а також на приховуванні забороненого мінськими домовленостями озброєння і військової техніки на Сєвєродонецькому, Донецьком та Волноваському напрямках", - повідомили в розвідці.

У ГУР зазначили, що ситуація в зоні проведення АТО залишається складною: 16 cічня було здійснено 36 обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї, гранатометів і БМП-2.

Раніше  повідомлялось, що бойовики РФ продовжують збройні провокації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?