Ford розпочав серійне виробництво нового Focus RS
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Ford розпочав серійне виробництво нового Focus RS

Ford розпочав серійне виробництво нового Focus RS
Джерело:  ТСН

Американська компанія Ford офіційно оголосила про початок серійного виробництва нового хот-хетча Ford Focus RS, пише ТСН.

Новинка отримала нову решітку радіатора, перероблену оптику, а також видозмінену вихлопну систему, 19-дюймові колісні диски, збільшені повітрозабірники, антикрило і задній дифузор.

Найпотужніший і найшвидший Focus оснащується 2,3-літровим мотором EcoBoost потужністю 350 кінських сил. Максимальний крутний момент силового агрегату становить 470 ньютон-метрів. Мотор працює в парі зі шестиступінчастою "механікою".


Новинку оснастили еластичною системою повного приводу, яка може передавати на задні колеса до 70% крутного моменту. У свою чергу, допускається широкий діапазон розподілу цієї частки між задніми колесами - аж до 100% на кожне з коліс. Все це зроблено для того, щоб забезпечити хетчбеку кращу керованість. Однак на Focus RS при бажанні можна проходити повороти і в керованому заносі. За заявами представників марки, це стало можливо завдяки спеціальному пакету налаштувань.

Загалом у Focus RS передбачено чотири режими водіння: Normal, Sport, Track, а також Drift. У дрифт-режимі активується спеціальне калібрування системи повного приводу, яке регулює розподіл крутного моменту і полегшує входження в керований занос. Серед інших технічних змін - більш жорсткі пружини і амортизатори, інша система вихлопу і коротка рульова рейка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?