У Савченко не було «наплічника з біноклем і рацією» - свідок
Категорія
Політика
Дата публікації

У Савченко не було «наплічника з біноклем і рацією» - свідок

У Савченко не було «наплічника з біноклем і рацією» - свідок
Джерело:  online.ua

У Донецькому міськсуді РФ на засіданні у справі народного депутата України Надії Савченко допитують свідка захисту, бійця ВСУ Руснака, повідомляє її адвокат Микола Полозов у ​​своєму мікроблозі в Twitter, передає ONLINE.UA.
«Після перерви почався допит свідка захисту Руснака І.М. У день полону Савченко він був бійцем АТО і спілкувався з нею. Свідок Руснак розповідає про обставини 17.06.14, як сепаратисти підбили їх БТР, як вони горіли в ньому (після цього, - Ред.), як зайняли оборону і почали відходити. У цей момент на них вийшла Савченко», - пише Полозов.
За словами Руснака, у Надії не було з собою «рюкзака з біноклем і рацією», а була «розгрузка з медпакетом», за допомогою яких вона надала першу допомогу. При цьому сепаратисти стверджували, що Савченко була з рюкзаком, що є важливим пунктом у звинуваченнях (насправді сепаратисти поцупили рюкзак Надії із захопленої ними машини Віри Савченко).
Як повідомлялося раніше, в ході нинішнього засідання сторони повинні ознайомитися з відеозаписом затримання підсудної в Луганській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?