Держстат України розповів про рівень безробіття в країні
Категорія
Культура
Дата публікації

Держстат України розповів про рівень безробіття в країні

Держстат України розповів про рівень безробіття в країні

Рівень безробіття в Україні в грудні 2015 року підвищився порівняно з попереднім місяцем на 0,3 п.п. до 1,9% , повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Державну службу статистики України.
Згідно з даними Держстату, станом на 1 січня 2016 року кількість безробітних становила 490800 осіб. З них отримують допомогу по безробіттю 398 200 чоловік.
Як наголошується, середній розмір допомоги по безробіттю у грудні збільшився до 1,444 тисяч гривень (у листопаді - 1,357 тисяч гривень).
Дані наведено без урахування тимчасово окупованої території АР Крим, міста Севастополя та частини зони проведення антитерористичної операції.
За даними української статистики, рівень безробіття в Україні за підсумками 2014 року склав 1,9% від загальної кількості працездатного населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?