Жертвами грипу H1N1 в Одеській області стали 18 осіб
Категорія
Події
Дата публікації

Жертвами грипу H1N1 в Одеській області стали 18 осіб

Жертвами грипу H1N1 в Одеській області стали 18 осіб
Джерело:  NV

В Одеській області станом на 18 січня підтверджено вже 18 випадків захворювання на грип H1N1, які призвели до летального результату.
Про це повідомила начальник відділу епідмоніторингу Головного управління Держсанепідслужби в Одеській області Людмила Красницька, передає ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
"На сьогодні, 18 січня, підтверджено 18 випадків смерті від грипу штаму H1N1 в Одеській області. За п'ятницю, суботу та неділю (15, 16 і 17 січня) додався ще один летальний випадок по місту Одеса, один випадок - Миколаївський район Одеської області", - сказала вона.
Раніше міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі заявляв, що епідемічний поріг захворюваності на грип в Україні не перевищено, зазначивши, що ситуація «не така страшна, як передають засоби масової інформації».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?