У мережі з'явився трейлер нового серіалу за участю Х'ю Лорі
Категорія
Культура
Дата публікації

У мережі з'явився трейлер нового серіалу за участю Х'ю Лорі

У мережі з'явився трейлер нового серіалу за участю Х'ю Лорі
Джерело:  Poltronanerd.com

Тепер кожен зможе подивитись трейлер нового серіалу «Нічний адміністратор», який знімається за однойменним романом британця Джона Ле Карре. Про це повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на   poltronanerd.com.


Головні ролі у багатосерійному фільмі дісталися двом британцям - Х'ю Лорі та Тому Хіддлстону. Перший зіграв культового доктора-наркомана у серіалі «Доктор Хаус», а другий відомий всім фанатам коміксів Marvel виконанням ролі бога Локі у «Месниках» та «Торі».


За сюжетом, колишній солдат Джонатан Пайн (Хіддлстон) влаштовується адміністратором у люксовий швейцарський готель. Там він зустрічає багатого чоловіка на прізвище Ропер (Лорі), який є торговцем нелегальної зброї. Пайн вирішує ліквідувати увесь синдикат злочинця.


Цей серіал стане першою появою Лорі на телевізійному екрані після закінчення «Хауса». Хіддлстон також відіграє роль переважно у великих фільмах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?