У Чехії нагородили Сенцова
Категорія
Культура
Дата публікації

У Чехії нагородили Сенцова

У Чехії нагородили Сенцова
Джерело:  Крим.Реалії

Олега Сенцова нагородили спеціальною премією журі під час церемонії вручення премії Trelobit Beroun у Чехії. Таке рішення ухвалив чеський кінематографічний та телевізійний союз Fitness, повідомляє  ONLINE.UA  посилаючись на  Крым.Реалии.


"Члени спілки направили Олегу відкритого листа і вкотре нагадали про незаконне утримання його в Росії. Нагороду отримали Amnesty International у Чехії, та передадуть її родичам Олега", - повідомила представниця чеської організації People in Need Олена Іванців на своїй сторінці у Facebook.


Нагадаємо, Адвокат російського ГРУ-шника Олександра Александрова заявляє, що спілкувався з Володимиром Рубаном про можливий  обмін  затриманих російських військових на українського режисера Олега Сенцова, активіста Олександра Кольченко, або українську льотчицю Надію Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?