Українська композиція потрапила у американський ТОП-20
Категорія
Культура
Дата публікації

Українська композиція потрапила у американський ТОП-20

Українська композиція потрапила у американський ТОП-20
Джерело:  online.ua

Композиція тернопільського гурту Omodada потрапила у ТОП 2015 року в США. Цей ТОП опублікований в онлайн-журналі Stereo Embers Magazine. Композиція увійшла до 20 кращих, на думку оглядача Метта Слоана, повідомляє  ONLINE.UA   з посиланням на  Cultprostir.


У переліку кращих з'явився трек Omodada під назвою All My Gods. Ця пісня записана спільно з солісткою ще однієї групи з Тернополя - Tik Tu - Наталією Багрій.


«По-справжньому фантастичний музичний саспенс та ангельський вокал Наталії Багрій. Тепер я буду більш пильно стежити за цим українським виконавцем», - написав у своїй статті, присвяченій ТОП-20 пісень року, Метт Слоан.


Композиція увійшла до міні-альбому Omodada «Кімнати», який вийшов у минулому році та був згаданий у деяких топ-списках українських альбомів 2015 року.


Omodada - проект тернопільського музиканта Лесика Драчука, відомого також як барабанщика гурту Los Colorados.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?