В Індії відкриється Музей нетрів
Категорія
Цікаве
Дата публікації

В Індії відкриється Музей нетрів

В Індії відкриється Музей нетрів
Джерело:  Daily Mail

У Мумбаї районі Дхарві в Індії відкриється Музей нетрів. Його планують відкрити на місці де проходили зйомки всесвітньо відомого фільму "Мільйонер із нетрів" . Про це повідомляє  ONLINE.UA  посилаючись на  Daily Mail.
Мумбаї - мегаполіс на західному узбережжі Індії, відомий як батьківщина Індійського кіно. Але місто в районі Дхараві привернув увагу міжнародного співтовариства після світового релізу Денні Бойла у 2008 році фільму "Мільйонер із нетрів".
Тепер ці нетрі, які є одними з найбільших в Азії, стануть домівкою для першого в світі Музею нетрів у наступному місяці.
За словами організаторів, у музеї будуть представлені об'єкти, які виробляють щорічно у Дхараві.
Організатори музею кажуть, що вони хочуть змінити думку людей про жителів нетрів, підкреслюючи творчий талант, який знаходиться в них.
Після успіху "Мільйонера із нетрів", нетрі стали туристичною пам'яткою та гіди пропонують тури по їх майстеренях, яких сотні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?