Гороскоп на вівторок, 19 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на вівторок, 19 січня

Гороскоп на вівторок, 19 січня
Джерело:  online.ua

Риби

Першу частину дня Риби проведуть дуже продуктивно, якщо будуть послідовними і не полінуються довести розпочате до кінця. У цей час варто віддати перевагу вирішенню практичних завдань. Ближче до вечора може зажадати уваги домашній простір, особистий сайт, можливі новини в середовищі однодумців. Ви будете чуйно реагувати на атмосферу в сім'ї або колективі. Зірки радять вам подолати спокусу обману і маніпулювання, позаяк ви можете самі стати жертвою своїх психологічних ігор.


Водолій

Водолії отримають нові сили і приплив свіжих ідей в середині дня. Увечері можлива віртуальна пригода або приємний сюрприз у реальному просторі. Фантазія підкаже оригінальний вихід, який ви безуспішно шукали за допомогою традицій і шаблонів. Однак зірки радять вам не забувати про формальну логіку, оскільки без неї ваше мислення може стати хаотичним, а вчинки малорезультативними. Також вам доведеться рахуватися з лімітами, етикетом і іншими правилами, які регулюють вашу діяльність.


Козеріг

Козерогам не варто починати день з суєти. Якщо дозволяє обстановка, можна влаштувати собі відпочинок, пройтися по магазинах, відвідати косметолога. За справи краще братися після полудня. Не має сенсу прагнути до перевиконання плану, заздалегідь ставити собі та іншим жорсткі умови. Ситуація зажадає гнучкості та вміння вчасно отримувати користь зі збігу обставин. Доведеться змиритися з недоліками, наприклад, з втратою якості, плутаниною в деталях, неясністю чужих мотивів. Небажаний візит до лікаря.


Стрілець

Стрільцям доведеться почати день з рутини. Сумлінне доведення справ до кінця обіцяє хорошу практичну віддачу, зміцнення матеріальної бази або професійних успіхів. У другій половині доби вам буде потрібен розумний опонент або дружелюбно налаштований співрозмовник. Бажано утриматися від ініціатив та домовленостей, оскільки ваш серйозний настрій, досвід, відповідальність можуть бути використані кимось у своїх цілях. Бажання сподобатися оточуючим може призвести до сором'язливості і прикрих промахів.


Скорпіон

На початку дня Скорпіони будуть насолоджуватися вдалою операцією, рівними відносинами з потрібними людьми, спокоєм і взаєморозумінням у шлюбі, комфортом в поїздках. Друга половина дня може внести більше хаосу в навколишнє оточення, або сум'яття в ваші почуття. У цей час знадобиться фізична, емоційна або ментальна «розминка». Краще відмовитися від важливих справ, відповідальних рішень. Корисніше подивитися на плани і обставини під іншим кутом, пошукати альтернативи існуючим варіантам.


Терези

У першій половині доби Терези будуть схильні до прагматизму. Ця звичка дозволить залагодити фінансові та побутові питання, знайти базову рівновагу у відносинах з близькими. Протягом дня намітиться тенденція до розсіювання уваги, настрій стане більш романтичним або авантюрним. Можливо, вас приверне недоступна мета, поманять далекі країни, заінтригує наукова, життєва чи інша загадка. Ваші мрії будуть здійсненні, а здогадки близькі до істини, якщо ви віддаєте собі звіт в існуючих обмеженнях.


Діва

Дівам важливо вчасно вловити перехідний момент в обстановці і скорегувати свою тактику. Вранці настрій буде рівним, починання принесуть віддачу, додадуть оптимізму. З наближенням вечора можуть з'явитися нові плани, цікаві варіанти, але також і завищені вимоги, необгрунтовані надії. Можлива податливість на лестощі і спокуси, недбалість в опрацюванні деталей. Невірний вибір мети може відвести в хибному напрямку. Може позначитися хиткість переконань, відсутність досвіду або внутрішнього стрижня.


Лев

На початку для Леви будуть відрізнятися інертністю. Заважати переключенню на новий об'єкт може концентрація на поставленій меті і прагнення вичавити із ситуації якомога більше користі. Це вдалий момент для завершення справи. У другій половині дня доведеться знайти баланс між прагненням до неформального стилю спілкування і необхідністю залишатися в заданих рамках. Вміння не спокушатися дозволить вам залишитися на плаву навіть у сумнівній ситуації, в підозрілій компанії, вчасно коригувати плани.


Рак

Для Раків день почнеться з приємної події або заспокійливої ​​стабільності. Можлива лінь, тяга до комфорту. Не варто відкладати покупки, косметичні процедури, господарські заходи. Друга половина дня переставить акцент з матеріального на інтелектуальне або духовне, підвищить значимість тонких психологічних нюансів. Може з'явитися бажання відвідати новинні сайти, поділитися враженнями. У цей час вам краще бути критично налаштованим спостерігачем, а не активним учасником подій.


Близнюки

Близнюків чекають пастки, явні чи приховані. Завдання практичної властивості, включаючи покупки, платежі і ділові переговори, краще перенести на ранок. Друга половина дня поставить «криве дзеркало» між вами і важливими для вас людьми. Спілкування з партнером, роботодавцем, клієнтом загрожує нерозумінням, з обох сторін можливо свідоме замовчування принципово важливих деталей. Не варто поспішати з починаннями, особливо спільними. Небажано відвідування інстанцій, висновок офіційного союзу.


Тілець

Найбільш стабільним періодом для Тельців стане перша половина дня. У цей час вам не дасть збитися зі шляху впевненість у собі або надійний зовнішній орієнтир. Не варто відкладати до вечора важливі справи, а також дії, спрямовані на задоволення ваших індивідуальних потреб. Після полудня почне наростати занепокоєння або цікавість. Це відповідний період для пошуків, сумнівів, порівнянь, але не надто вдалий для починань. Небажані покупки, великі угоди, відповідальні фінансові операції.


Овен

У другій половині дня Овнів чекають нові враження. Може змінитися обстановка, настрій, погляд на події. Заняття, що вимагають наполегливості, ретельності і орієнтовані на конкретний результат, будуть ефективніше на початку дня. Чим ближче вечір, тим сильніше потреба в різноманітності. Зменшаться завзятість і посидючість, стане складніше концентрувати увагу. Нові ідеї не варто запускати в життя без критичного аналізу, за відсутності такої підготовки починання буде марним витрачанням часу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?