Правила схуднення для чоловіків
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Правила схуднення для чоловіків

Правила схуднення для чоловіків
Джерело:  Ортодокс

Чому чоловіки товстішають? Напевно, тому що вони багато працюють, нервують і мало сплять. Але незважаючи на це за бажання чоловік може дуже швидко скинути вагу. Основна проблема - це мотивація, адже багато представників чоловічої статі пишаються своїм «пивним» животиком і вважають його своїм набуттям. На жаль, зайвий жир, розподілений в області живота, може викликати такі проблеми зі здоров'ям, як інсулінорезистентність, цукровий діабет 2 типу та хвороби серця. Можливо, настала пора перестати ховати під піджаком свій дорогий «пивний» животик, а разом з ним і здоров'я? Але перед тим як розглядати питання про те, як схуднути чоловікові, давайте звернемо увагу на ті переваги, які є у сильної статі в боротьбі із зайвою вагою, пише Orthodox.
1. У чоловіків висока частка м'язової маси. Що це означає? Швидкість обміну речовин, а іншими словами те, як швидко організм спалює калорії, частково визначається кількістю м'язів. Чим їх більше, тим швидше метаболізм навіть у стані спокою.
2. Завдяки великому запасу гормонів, таких як тестостерон, чоловікам легше наростити м'язову масу.
3. Сильна стать розглядає їжу, як щось, що їм подобається і що допоможе зупинити почуття голоду. У більшості випадків вони не мають емоційної прихильності до їжі, що дозволяє їм простіше скидати вагу.
Правила схуднення для чоловіків
1. Найперший і важливий пункт говорить: ЇЖТЕ! Ваше тіло потребує енергії. 95% чоловіків вибирають неправильний шлях. Вони морять себе голодом. Але таким чином ви швидше опухнете від голоду, ніж схуднете. Своє харчування потрібно регулювати. Збалансований раціон допоможе не тільки попрощатися із зайвими кілограмами, а й зберегти отриманий результат.
2. Друге правило у тому, як схуднути чоловікові, плавно випливає з першого. Обов'язково снідайте. І не тільки бутерброд і чашка кави. У вас повинен бути справжній здоровий чоловічий сніданок. Так ви запустите обмін речовин і зарядитесь енергією на майбутній день.
3. Постарайтеся скоротити споживання крохмалю в раціоні. Білий хліб, картопля і макаронні вироби тільки додають зайві кілограми. Якщо ви голодні без хліба, то замініть його чорним, а макарони краще вибирати з цільного зерна.
4. Клітковина в раціоні ваш вірний помічник у втраті ваги. Справа в тому, що вона має неймовірну здатність до детоксикації організму, що допомагає позбутися зайвих кілограмів.
5. Не забувайте про воду. Заведіть звичку згадувати про неї кожні 2 години. Вода вимиває токсини з організму. Не чекайте поки відчуєте спрагу, а просто випийте склянку води.
6. Не виключайте свої улюблені страви назавжди. Стримуючи свою тягу, дуже скоро ви відчуєте себе нещасним і ризикуєте зірватися.
7. Відмовтеся від солодкої газованої води. Краще дозволити собі трохи вина або пива. Але в помірних кількостях і не часто. Однак перед тим як пригубити спиртний напій випийте склянку води. І не забувайте про розміри порцій! Вчіться насолоджуватися смаком в маленьких кількостях.
8. Ще одне життєво важливе правило в тому, як схуднути чоловікові - це фізичні навантаження. Тут потрібен баланс. Кардіовправи прекрасно спалюють жир і калорії. Намагайтеся більше ходити пішки. Під час серцево-судинних тренувань будьте обережнішими. Все має бути без фанатизму. Зайва вага - це не подарунок для ваших суглобів.
Крім кардиотренувань необхідні силові. Саме такі навантаження сприяють підвищенню рівня головного чоловічого гормону - тестостерону. Позаяк основна чоловіча проблемна зона - це живіт, то важливо навантажити глибокі м'язи спини і живота.
Сильна стать часто ігнорує вправи на гнучкість, і абсолютно марно. Розвиток гнучкості корисний не тільки для гарного самопочуття. Перевагами також є підвищення обміну речовин, поліпшення роботи м'язів, серцево-судинної та дихальної системи, а також всього організму в цілому.
Складіть план тренувань і намагайтеся дотримуватися його щодня.
9. Відстежуйте свої успіхи. Контроль прогресу дозволить побачити зміни. Позитивні зміни викличуть гордість і підвищать мотивацію.
Не очікуйте, що втратити вагу можна лише силою думки. Цей шлях вимагає багато часу і зусиль. Однак ніколи не втрачайте надії, йдіть вперед, боріться з зайвими кілограмами і будьте готові прийняти нового себе!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?