У Криму враховують територіальні претензії України - Аксьонов
Категорія
Політика
Дата публікації

У Криму враховують територіальні претензії України - Аксьонов

У Криму враховують територіальні претензії України - Аксьонов
Джерело:  Крим.Реалії

Глава окупаційного уряду Криму Сергій Аксьонов заявив, що діяльність антитерористичної комісії на півострові будується з урахуванням "існуючих загроз безпеці з боку материкової України", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Крим.Реалії.
"Це пов'язано, насамперед, з територіальними претензіями з боку України і з відмовою ряду країн визнати факт возз'єднання Криму з Росією. Водна, транспортна, продовольча та енергетична блокада півострова є наслідком цієї деструктивної політики", - повідомив Аксьонов.
Глава окупаційного уряду півострова зазначив, що на об'єктах, пов'язаних з переміщенням людей (сімферопольський аеропорт і Керченська поромна переправа) не зафіксовано подій, які загрожували б безпеці громадян.
За його словами, в Криму розроблено план протидії ідеології тероризму на 2015-2018 роки, який передбачає "створення механізмів захисту інформаційного простору Криму від проникнення ідей, що виправдовують екстремізм і тероризм".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?