Майстри PerformMaster представили 702-сильний Mercedes-Benz GLE Coupe
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Майстри PerformMaster представили 702-сильний Mercedes-Benz GLE Coupe

Майстри PerformMaster представили 702-сильний Mercedes-Benz GLE Coupe
Джерело:  Мотор.ru

Фахівці німецького тюнінг-ательє PerformMaster допрацювали «заряджений» кросовер Mercedes-Benz GLE Coupe 63 AMG, пише  Мотор.

Кросовер отримав 5,5-літровий твін-турбо агрегат V8 з перепрограмованим електронним блоком управління, завдяки якому віддача двигуна збільшилася з 585 кінських сил і 760 Нм до 702 сил і 1000 Нм.

Максимальна швидкість всешляховика зросла з 250 до 300 кілометрів на годину. Точна динаміка прискорення з місця до «сотні» не вказана. При цьому тюнери відзначили, що «двотонна машина розганяється так, що зі словника фізичних термінів можна викреслити слово ''інерція ''».

Раніше свою програму доопрацювань для Mercedes-Benz GLE Coupe 63 AMG представила фірма Brabus. Топова версія кросовера оснащена розточеним до шести літрів робочого об'єму мотором, що видає 850 сил і 1450 Нм крутного моменту. Такий вседорожник може набирати "сотню" за 3,8 секунди, а його максималка склала 320 кілометрів на годину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?