Спільне дітище BMW і Toyota вивели на тести (3 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Спільне дітище BMW і Toyota вивели на тести (3 фото)

Спільне дітище BMW і Toyota вивели на тести (3 фото)
Джерело:  Мотор.ru

У Мережі з'явилися шпигунські знімки родстера BMW Z5, створенням якого займаються BMW і Toyota. Автомобіль проходить дорожні тести в зимових умовах, пише Мотор.

Єдине, що відомо про прототип, який брав участь у випробуваннях - він укомплектований м'яким складним дахом. Плюс до всього, на фотографіях видно, що у автомобіля немає заднього скла.

При розробці моделі фахівці BMW займуться створенням дизайну, опрацюванням моторної гами і створенням карбонових кузовних панелей. «Тойота» зробить для моделі опциональную гібридну силову установку.

Угода між Toyota і BMW була підписана в січні 2013 року. Домовленість, крім створення загальних моделей, передбачає також спільну розробку силової установки на паливних осередках, легких композитних матеріалів і нового виду акумуляторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?