Затверджено фінансування програми "Соціальне партнерство" на 2016-2018
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Затверджено фінансування програми "Соціальне партнерство" на 2016-2018

Затверджено фінансування програми "Соціальне партнерство" на 2016-2018

У рамках засідання постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили міську програму "Соціальне партнерство" на 2016-2018 і затвердили фінансування на рівні, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Київську міську раду.


Кошти виділятимуться з міського бюджету Києва. Отримають їх громадські організації жінок, інвалідів, чорнобильців, ветеранів війни та праці, учасників АТО, дітей війни, Товариства Червоного Хреста України та деякі інші.


Відбір громадських організацій, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання допомоги з міського бюджету, проводитиметься відповідно до порядку, затвердженого рішенням Київради.


Проект рішення про затвердження міської цільової програми "Соціальне партнерство" на 2016-2018 роки та порядок відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету Києва буде винесено на одне з найближчих пленарних засідань Київради.


Раніше  повідомлялося, що в 2016 року чекає істотне збільшення пенсій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?