СБУ затримала ще двох бойовиків незаконних угруповань
Категорія
Політика
Дата публікації

СБУ затримала ще двох бойовиків незаконних угруповань

СБУ затримала ще двох бойовиків незаконних угруповань

В рамках проведення спецоперації щодо попередження диверсійних актів і виявлення бойовиків незаконних збройних формувань, СБУ затримала бойовика терористичного угрупування "Привид" в Попасній в Луганській області та бойовика ДНР в Донецькій області, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  прес-службу СБУ.


Спецоперація проводилася СБУ спільно з Національною гвардією, Національною поліцією, прикордонниками та військовослужбовцями Збройних сил України.


Перший чоловік приєднався до терористичного угруповання "Привид" у липні 2014 року, чергував на блокпостах, забезпечував пропускний режим. Під час наступу українських військ бойовик кинув зброю і виїхав до РФ, де переховувався до вересня минулого року.


Другий чоловік приєднався до терористів ДНР в 2014 році. Під керівництвом бойовика на прізвисько «Туркмен» охороняв приміщення Краматорської міської ради. Після звільнення міста від окупантів українськими військами тривалий час переховувався від правоохоронців.


Порушено кримінальні виробництва за ч. 2 ст. 260 (участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України.


Тривають невідкладні слідчі дії.


Раніше  повідомлялося, що СБУ затримало чотирьох співробітників митниці в Дніпропетровську на хабарі.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?