В Комінтерново Донецької області зафіксовані вибухи
Категорія
Політика
Дата публікації

В Комінтерново Донецької області зафіксовані вибухи

В Комінтерново Донецької області зафіксовані вибухи
Джерело:  Еспресо

У селищі Комінтерново Маріупольського напрямку Донецької області були зафіксовано 12 вибухів в проміжку між 10:21 і 10:30 18 січня. Також, за словами місцевих жителів, між 16:00 і 17:00 17 січня був обстріл селища, поранений один житель, передає  ONLINE.UA, посилаючись на  Еспрессо.TV.


Така інформація була отримана з звіту моніторингової місії ОБСЄ за 18 січня.


За словами місцевих жителів, внаслідок обстрілу один житель поранений, пошкоджений один будинок по вулиці Ахматової.


Представник бойовиків ДНР підтвердив цю інформацію і додав, що пораненого людини забрали в лікарню для лікування в Новоазовськ. У Новоазовську в лікарні лікар сказав спостерігачам місії, що поранене обличчя з Комінтерново отримало поранення в результаті попадання осколків.


Крім того, місія відзначає, що на українському блокпості поруч із селищем помітила залишки від 100 мм протитанкового ракетного комплексу, імовірно типу 9К111 "Фагот". Від цього протитанкового ракетного комплексу був пошкоджений фортифікаційний блок. Також були помічені пошкодження на асфальті, схожі на застосування 40-мм автоматичного гранатомета. Спостерігачі не змогли визначити напрямок, звідки вівся вогонь.


Раніше  повідомлялося, що під Комінтерново бойовиками був обстріляний патруль ОБСЄ.


Також спостерігачі ОБСЄ  говорили  про намір перевірити наявність озброєння в Комінтерново.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?