Путін запросив євреїв, які "біжать" з Європи, до РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін запросив євреїв, які "біжать" з Європи, до РФ

Путін запросив євреїв, які "біжать" з Європи, до РФ

Президент Європейського єврейського конгресу В'ячеслав Кантор поскаржився президенту РФ Володимиру Путіну на «найгірше з часів Другої світової війни» становище євреїв в Європі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
За словами Кантора, «євреї біжать» через антисемітизм, що зростає, і мігрантів-мусульман. Глава російської держави, у свою чергу, запросив євреїв до РФ.
«Нехай до нас їдуть!», - сказав Путін в ході зустрічі з представниками Європейського єврейського конгресу, нагадавши, як представники цього народу виїжджали з Радянського Союзу. «Нехай повернуться», - сказав він.
«Я бачив, дивився репортажі, там люди бояться вже кіпу надягти в публічних місцях, намагаються навіть приховувати національність», - зазначив президент РФ, додавши, що сумнівається в тому, що в Європі все «так вже погано».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?