СОТ розгляне скаргу України на заборону транзиту
Категорія
Економіка
Дата публікації

СОТ розгляне скаргу України на заборону транзиту

СОТ розгляне скаргу України на заборону транзиту

Генеральна рада Світової організації в другій половині лютого розгляне скаргу України на зупинку транзиту з боку РФ, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Про це в середу, 20 січня, заявила торговий представник України Наталія Микольська на засіданні Кабінету міністрів.
"Ми очікуємо, що це питання (зупинки транзиту) розглядатиметься Генеральною радою СОТ у другій половині лютого. Ми разом з нашими партнерами, які постраждали від цього, а також Європейським Союзом, американськими партнерами та іншими, які підтримують позицію України про незаконність дій Російської Федерації, будемо порушувати це питання і вимагати скасування заборони транзиту", - повідомила вона.
Нагадаємо, у вівторок, 19 січня, РФ впровадила нові обмеження для експорту українських продуктів в Азію. У свою чергу міністр економічного розвитку і торгівлі заявив, що Україна не обмежуватиме транзит російських товарів по своїй території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?