ЄС дає позитивну оцінку ходу реформ в Україні - прем'єр
Категорія
Економіка
Дата публікації

ЄС дає позитивну оцінку ходу реформ в Україні - прем'єр

ЄС дає позитивну оцінку ходу реформ в Україні - прем'єр

Верховний представник Європейського Союзу з закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні та єврокомісар з питань торгівлі Сессіль Мальмстрем позитивно оцінюють хід реформ в Україні, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Про це повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.
«Учора Федеріка Могеріні заявила про те, що в Україні справді йдуть реформи. Європейський Союз це визнає. Але виникає питання про те, а судді хто? Судді - це ті, хто дає гроші і вкладає інвестиції. А сьогодні єврокомісар Мальмстрем теж заявила про те, що реформи проходять і процес іде. Багато чого зроблено. А оцінку реформам дають не ті, хто рветься до влади. І популісти нерідко переходять у категорію циркачів. Оцінку реформ дають міжнародні фінансові організації, ЄС і наші західні партнери», - сказав глава Кабміну в ході засідання уряду.
Раніше Федеріка Могеріні заявила, що українська влада за останні місяці проробила неймовірну роботу зі впровадження та просування реформ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?