Україну чекають аномальні морози
Категорія
Культура
Дата публікації

Україну чекають аномальні морози

Україну чекають аномальні морози
Джерело:  Укрінформ

До кінця січня в більшості областей України очікуються аномальні морози, найтепліше буде на заході, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Про це в середу на брифінгу з ліквідації наслідків негоди на території України заявив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.
"Прогноз мінімальної температури на 24 січня, коли на північному сході України вже ми бачимо температуру нижче 20 градусів, це реально 20-25 градусів морозу. В інших регіонах від 11 до 20 градусів, трохи тепліше - у західних", - сказав він.
"Температура знизиться вже 28, 29, 30 і 31 січня в більшості регіонів до 20-25 градусів морозу. На північному сході і в деяких центральних областях, наприклад, в Полтавській і Дніпропетровській областях, ми очікуємо зниження до 25 і можливо навіть до 30 градусів морозу. Найтепліше в цей період буде на заході. Тобто дуже тривалий період дуже холодної аномалії, холодної погоди", - підкреслив він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?