ЦУМ відкриють вже у цьому році
Категорія
Культура
Дата публікації

ЦУМ відкриють вже у цьому році

ЦУМ відкриють вже у цьому році
Джерело:  Укрінформ

У Києві заплановане відкриття 6 нових торгово-розважальних центрів у цьому році, в тому числі й ЦУМ. Про це повідомляє   ONLINE.UA, посилаючись на  Укрінформ.


"У нас на підході близько півмільйона квадратних метрів торгових площ різного ступеня будівельної готовності. Ключові з них, ті що заявлені на цей рік - ТРЦ Respublika, ТРЦ Blockbuster mall, ТРЦ Lavina Mall. Ряд менших об'єктів - це ТЦ ЦУМ, ТРЦ New Way, ТРЦ Smart Plaza, - повідомив керівник департаменту стратегічного консалтингу UTG Віктор Оборський.
Експерт також зазначив, що у найближчі 3-4 роки Київ збагатиться ще приблизно 20 об'єктами, площею майже мільйон квадратних метрів.
"Серед них Ocean Mаll, який розташувався поруч з Ocean Plaza. Він буде інтегрований у діючий комплекс так, що вони будуть сприйматися для відвідувачів як одне ціле", - сказав Оборський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?