У Давосі нагородили Леонардо ДіКапріо
Категорія
Культура
Дата публікації

У Давосі нагородили Леонардо ДіКапріо

У Давосі нагородили Леонардо ДіКапріо

Всесвітньо відомого актора Леонардо ДіКапріо нагородили організатори економічного форуму в Давосі. Він отримав нагороду за внесок у захист навколишнього середовища. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на   DW.


ДіКапріо нагородили вчора на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Він отримав премію Сrystal Award за внесок у захист навколишнього середовища.


"Чисте повітря і чиста вода, а також необхідний для життя клімат - невід'ємні права людини", - зазначив актор.
Зазначимо, що створений ним фонд Leonardo DiCaprio Foundation виділив понад $30 млн на розвиток 70 інноваційних проектів у сфері захисту навколишнього середовища у 40 країнах. Йдеться про захист морської фауни або видів тварин, яким загрожує вимирання.


За участь у соціальних ініціативах у різних сферах економічний форум у Давосі нагородив також китайську актрису Яо Чен, датсько-ісландського художника Олафура Еліассона.


Раніше повідомлялося, що популярний американський актор, вп'яте номінований на "Оскар" ДіКапріо хотів би зіграти в кіно  президента РФ  Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?