Alpina показала тизер нового «зарядженого» BMW 7-Series (відео)
Категорія
Спорт
Дата публікації

Alpina показала тизер нового «зарядженого» BMW 7-Series (відео)

Alpina показала тизер нового «зарядженого» BMW 7-Series (відео)
Джерело:  Мотор.ru

Компанія Alpina випустила відеотизер своєї нової моделі - модифікованої BMW 7-Series нового покоління. Точна дата виходу в ролику не вказана, повідомляється лише, що прем'єра машини пройде «скоро». Ймовірно, публічний показ відбудеться в березні на Женевському автосалоні, пише Мотор.


У ролику відображена частково закамуфльована «сімка» на дорожніх випробуваннях. Машина проходить повороти в керованому заносі. Версія BMW 7-Series від Alpina традиційно зовні буде незначно відрізнятися від стандартного варіанту. Седан отримає злегка змінений передній і задній бампери та інші патрубки вихлопної системи. В обробці інтер'єру будуть використані більш дорогі матеріали. Ймовірно, зміниться і приладова панель.

За непідтвердженими даними, «Альпіна» допрацює топовий мотор, який зараз пропонується для «сімки» під індексом 750i - наддувний двигун 4.4 V8 потужністю 450 сил. Віддача агрегату перевищить 600 кінських сил. З нуля до ста кілометрів на годину седан зможе розганятися за чотири секунди, що на 0,4 секунди швидше, ніж 750i.

Седан BMW 7-Series нового покоління дебютував у червні минулого року. Автомобіль побудований на новій модульній платформі. У порівнянні з попередником він став на 130 кілограмів легше, отримав лазерні фари головного світла і систему автоматичного паркування, для роботи якої не потрібна присутність водія в салоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?