Найдорожча обручка в світі (4 фото)
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Найдорожча обручка в світі (4 фото)

Найдорожча обручка в світі (4 фото)
Джерело:  re-actor.net

Найдорожча обручка в історії ювелірної справи була створена компанією Bvlgari і має свою власну назву - Blue Diamond Ring. Продана вона була майже три роки тому.
Вартість лота, проданого на лондонському аукціоні Bonham's Fine Jewelry, склала неймовірні $9490 000. А ось власником цього дива ювелірного мистецтва стали зовсім не наречений чи наречена. Blue Diamond Ring перейшла у власність колекційного дому Graff Diamonds, що вважається одним з найбільших колекціонерів ювелірних виробів та антикваріату. Сині діаманти неймовірно цінуються у світі. Їх відсоток від загального числа алмазів становить не більше 1%. Їх практично не буває в продажу. Як правило, доля таких експонатів - музеї та заставне майно. Найдорожчу обручку прикрашає синій діамант на 5,3 карата.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?