У стратегії Франції проти ІДІЛ звільнення Ракки і Мосула
Категорія
Світ
Дата публікації

У стратегії Франції проти ІДІЛ звільнення Ракки і Мосула

У стратегії Франції проти ІДІЛ звільнення Ракки і Мосула
Джерело:  Reuters

Французький президент Франсуа Олланд заявив, що арабські і курдські сили отримають додаткову підтримку, щоб допомогти коаліційним силам захопити бастіони Ісламської держави в Сирії і Іраку, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
"Франція не ворог будь-якого народу, релігії чи цивілізації. Але у неї є один супротивник: джихадистський тероризм закликає слідувати за Богом тільки для глузування з імені і тільки шляхом руйнування", - сказав Олланд.
"Кожен день, завдяки нашим діям, цій армії терористів завдається збиток в результаті втрати території, ресурсів і бійців", - сказав він.
"Наша стратегія передбачає звільнення Ракки і Мосула, де містяться командні центри. Є воля і бажання надавати підтримку арабським і курдським силам, які борються з ІДІЛ", - сказав він, додавши, що коаліційні зусилля будуть активізуватися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?