Україна очікує третій транш кредиту від МВФ - Яресько
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна очікує третій транш кредиту від МВФ - Яресько

Україна очікує третій транш кредиту від МВФ - Яресько

Президент України Петро Порошенко і директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард обговорили фінальний текст оновленого меморандуму про співпрацю України та Фонда, повідомляє міністр фінансів Наталя Яресько на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Після фінального узгодження тексту очікуємо успішного його розгляду на засіданні Ради директорів МВФ і виділення Україні третього траншу кредиту. Це повинно збільшити резерви Національного банку і підсилити стабільність банківського сектора і валютного курсу", - зазначила глава Мінфіну.
"Зокрема, говорили про важливість схваленого бюджету на 2016 рік, що дозволяє значно зменшити загальний рівень витрат державних фінансів України (з 53% ВВП в 2015 році до прогнозованих 44% ВВП в 2016 році) і підвищити ефективність їх використання, а також про прорив в зниженні податкового навантаження на зарплати завдяки зменшенню ЄСВ, яке наш уряд зміг здійснити без збільшення дефіциту державних фінансів", - написала Яресько.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?