Зміни щодо децентралізації розглянуть після вердикту КС - нардеп
Категорія
Політика
Дата публікації

Зміни щодо децентралізації розглянуть після вердикту КС - нардеп

Зміни щодо децентралізації розглянуть після вердикту КС - нардеп
Джерело:  Укрінформ

Заступник керівника фракції БПП Ігор Кононенко повідомив, що розглядати проект закону про внесення змін до Конституції в частині децентралізації в другому читанні потрібно тільки після надходження висновку Конституційного суду щодо тлумачення поняття «наступна чергова сесія», передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«Ми з відповідальністю підходимо до цього питання і вважаємо, що голосувати і приймати зміни до Конституції в такій важливій частині як децентралізація потрібно бездоганно. І є сумніви і не досить чітко прописано щодо фрази «наступна чергова сесія». І тому тут потрібно справді отримати роз'яснення Конституційного суду і після цього приймати рішення», - сказав він.
Раніше повідомлялося, що в порядку денному засідань Верховної Ради поки не заплановано розгляд і голосування за проект змін до Конституції в частині децентралізації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?