Червоний Хрест допоміг Україні на майже $100 млн
Категорія
Економіка
Дата публікації

Червоний Хрест допоміг Україні на майже $100 млн

Червоний Хрест допоміг Україні на майже $100 млн
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі в Давосі закликав главу Міжнародного Комітету Червоного Хреста Петера Маурера активізувати зусилля для звільнення українських заручників, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.
"Глава держави високо оцінив ініціативу МКЧХ зі створення Координаційногомеханізму з пошуку осіб, зниклих без вісті в зв'язку з конфліктом на Донбасі, і допомогу, яку надає місія МКЧХ в Україні внутрішньо переміщеним особам з окупованого Криму, Севастополя і окремих районів Донецької та Луганської областей" , - йдеться в повідомленні.
Маурер запевнив, що Міжнародний Комітет Червоного Хреста залишиться надійним партнером у подоланні тих викликів, які стоять перед Україною. Він повідомив про намір залучити на гуманітарну діяльність місії МКЧХ в 2016 році більше $64 млн на додаток до майже $100 млн, які були витрачені на реалізацію проектів допомоги в Україні протягом 2014-2015 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?