Порошенко відзначив ефективність санкцій проти РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко відзначив ефективність санкцій проти РФ

Порошенко відзначив ефективність санкцій проти РФ
Джерело:  president.gov.ua

Петро Порошенко, який перебуває зараз на економічному форумі в Давосі, дав інтерв'ю міжнародному агентству Bloomberg, в якому зазначив, як сильно останнім часом впав рубль по відношенню до решти валют, і що це - ціна, яку агресор платить за свої дії, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  прес-службу президента.

"Чим менше Росія буде витрачати на військові витрати, тим краще для неї самої, краще для сусідів і для всього світу", - сказав президент.

Президент заявив про відсутність будь-якого прогресу з боку РФ щодо виконання Мінських домовленостей. Він зазначив, що режим припинення вогню продовжує порушуватися з боку терористів, а Україна продовжує втрачати своїх солдатів. При цьому зменшення кількості обстрілів безпосередньо залежить від РФ. Тим часом протягом останнього тижня Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ було 21 раз відмовлено у контролі окупованій території України і доступу до українсько-російського кордону.

«Говорячи про безпеку в Україні, ми говоримо про безпеку всього європейського континенту та безпеки у світі. Саме тому так важлива деескалація ситуації на сході України і виведення військ з окупованих територій », - зазначив Петро Порошенко.

Президент привітав прийняття сьогодні Європейським парламентом спеціальної резолюції по Україні, яка відображає суттєвий прогрес у реформуванні нашої країни.

Раніше повідомлялося, що президент зустрівся з прем'єр-міністром  Норвегії  та  Нідерландів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?