Гороскоп на п'ятницю, 22 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на п'ятницю, 22 січня

Гороскоп на п'ятницю, 22 січня
Джерело:  online.ua

Риби

Сьогодні ніщо не зупинить енергійних підприємливих Риб. Нерішучим представникам знаку день додасть наполегливості, послідовності в діях, впевненості у своїй позиції. Очікується успіх у творчості, в галузі освіти та спорту, в діловій сфері. У справах, пов'язаних з фінансами, естетикою, любов'ю, будь-яким вибором, варто почекати. Рибам-батькам, а також учителям, тренерам, вихователям, опікунам корисно поговорити зі своїми дітьми, учнями, підопічними в довірчому тоні.


Водолій

У Водоліїв може бути багато роботи. Сьогоднішні справи можуть зажадати від вас додаткової емоційної віддачі, або фізичного напруження. Для вирішення несподіваного завдання можуть придатися старі знання та навички, наприклад, знання в галузі медицини або техніки. Можливо, доведеться підняти документи або згадати колишні зв'язки. Клопоти доставлять насамперед моральне задоволення. Активність може бути пов'язана не тільки з діловою необхідністю, але і за допомогою в побуті, з актом милосердя.


Козеріг

Козерогам знадобляться навички ведення переговорів, проведення навчальних занять або консультацій. Сьогодні можна налагодити діалог (відновити розуміння з партнером або впливовою особою, розгорнути в продуктивне русло спілкування з членами сім'ї). Не виключено, що хтось визнає вашу силу і правоту, відновить допущену щодо вас несправедливість. Варто прийняти несподівану великодушну пропозицію. З найважливішими домовленостями краще не поспішати і дати на них лише попередню згоду.


Стрілець

Стрільцям належить зіткнутися з кризовою ситуацією або її наслідками. Це день з великим позитивним потенціалом, тому будь-які складнощі будуть подолані. Можливий душевний катарсис, що дозволяє вийти з кругообігу внутрішніх випробувань. Вірогідне отримання додаткового фінансування, відшкодування збитків. Елементами вашої діяльності можуть стати навчання, наставництво, протекція. Багато Стрільців опиняться в сильній позиції і зможуть взяти під опіку менш захищених родичів, колег, співгромадян.


Скорпіон

Інтенсивна діяльність Скорпіонів сьогодні буде винагороджена. У тій чи іншій формі ви отримаєте схвалення, заохочення, подяку. День підходить для роботи, яка передбачає вашу особисту активність, пов'язану з навчанням, роз'їздами, контактами. Позитивну роль зіграє потрібна освіта і набір технічних навичок, юридичний супровід ваших проектів і дій. Не менш важливим стимулом стане співчуття з боку близьких, емоційна і моральна підтримка вчителя, наявність протекції.


Терези

Терезам варто заново розподілити свій особистий час між діловими клопотами і приватним життям. Розставити багато по місцях допоможе розмова з батьками, начальством, або іншою авторитетною фігурою. Можливо, вам належить взяти участь в приватній нараді або важливій співбесіді, скористатися новою уточненою інформацією для вирішення старого питання. Не варто робити рішучих дій у новому напрямку, поки не визначений ваш статус, графік і коло повноважень на найближче майбутнє.


Діва

Діви можуть розгорнути діяльність, раніше призупинену. При цьому можна розраховувати на співчуття і моральну підтримку близьких, на технічну допомогу. До колишніх справ має сенс повертатися з оновленими даними або інструментами, усвідомленням допущених промахів. За відсутності роботи над помилками успіх буде недовгим, велика ймовірність незабаром потрапити в ті ж пастки. Опрацювання недоліків, навпаки, дозволить впоратися із завданням швидше, а деякі операції проробити в рекордно стислий термін.


Лев

Левам не варто прагнути до зовнішніх ефектів. Сьогодні важливіше знати, що всі необхідні процеси налагоджені і функціонують без перебоїв. Добре займатися справами, пов'язаними з господарством, ремонтом, будівництвом, технічним обладнанням приміщень, набувати корисні у побуті речі, наприклад, кухонний комбайн. З перевіреними людьми допустимі угоди на довірі. Є можливість повернутися до призупинених починань. Приховувані переживання можуть призвести до загострення психосоматичних симптомів.


Рак

Раків чекає багатий спектр вражень і широке поле діяльності. Сьогодні інтенсивно працює пам'ять, велика роль інтуїції, спогадів, асоціацій. Водночас ви в хорошій фізичній формі, легко перенесете короткочасні навантаження. В основу досягнень ляже порив натхнення. Можлива балакучість, удача на літературному та освітньому терені. Частина бар'єрів буде взята швидше, ніж ви думали. Для виконання бажань буде кілька шляхів, ви можете вибрати свій, за темпераментом і настроєм.


Близнюки

Логічне мислення, до якого схильні Близнюки, сьогодні добре доповнять прояви «емоційного інтелекту». Завдяки цьому поєднанню ви легко зорієнтуєтеся в незнайомій ситуації, швидко згадаєте старі прийоми або освоїте нові. На поточні плани вплине домашня ситуація, сімейний борг. Можна вирішити ряд питань, пов'язаних із житлом, побутом, допомогою батькам або іншим родичам. У питаннях, пов'язаних із заробітком, кар'єрою, страхуванням, заборгованостями бажана гнучка політика.


Тілець

Завдання цього дня Тельцям не варто брати на себе цілком. Це прекрасний день для співпраці і взаємодопомоги. Перш за все, актуальна взаємна підтримка в спорідненому середовищі, в межах близького повсякденного оточення. Також, допомога швидко настигне в дорозі. Це вдалий час для господарських і технічних робіт, різних досліджень, розкриття секретів. Отримані відомості можна використовувати негайно. Знання засвоюватися швидше і повніше, якщо викликають у вас емоційний відгук.


Овен

Поряд з активністю, Овнам сьогодні можуть бути властиві вразливість, винахідливість, скритність, поділ на «своїх» і «чужих». Якщо вас зачепили за живе, першою реакцією може бути запальність. Основною рушійною силою вчинків будуть глибинні душевні потреби, сімейні цінності, як привід для дій також можуть виступити побутові потреби, житлові обставини, суперечки з батьками. Можливо, потребують захисту ваша територія або інше особисте - простір, бізнес, ресурси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?