Президент привітав українців із Днем Соборності (відео)
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент привітав українців із Днем Соборності (відео)

Президент привітав українців із Днем Соборності (відео)
Джерело:  president.gov.ua

Сьогодні, 22 січня, українці відзначають День Соборності України - цього дня в 1919 році було проголошено Акт возз'єднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.
Глава держави Петро Порошенко привітав усіх громадян України з цим святом.
"Соборність - це неподільне ціле з усіх українських земель, які колись належали до різних імперій, а тепер об'єднані в незалежну європейську Українську державу. Соборність - це велика міцна сім'я для всіх громадян України", - сказав президент.
"Соборність, врешті-решт, це коли у вирішальний момент колосальних випробувань, - саме такий, як зараз, - праві і ліві, консерватори і ліберали, космополіти і націоналісти відсувають на задній план будь-які «ізми», які їх роз'єднують, і стають пліч о-пліч заради України", - підкреслив Порошенко.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?