Надзвичайний стан у Франції триватиме до знищення ІДІЛ - Вальс
Категорія
Світ
Дата публікації

Надзвичайний стан у Франції триватиме до знищення ІДІЛ - Вальс

Надзвичайний стан у Франції триватиме до знищення ІДІЛ - Вальс
Джерело:  BBC

Прем'єр-міністр Франції Мануель Вальс заявив, що Франція намагатиметься зберігати надзвичайний стан в країні, поки "тотальна і глобальна війна" проти ІДІЛ не закінчиться, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC Україна.
Надзвичайний стан у Франції було оголошено після серії нападів в Парижі 13 листопада. Після терактів його продовжили на три місяці, завдяки чому поліція має більше свободи проводити рейди і домашні арешти.
"Поки є загроза країні, ми повинні вжити всіх необхідних заходів", - підкреслив Вальс, додавши, що надзвичайний стан триватиме до тих пір, поки світ не позбудеться ІДІЛ.
"В Африці, на Близькому Сході, в Азії ми повинні викорінити, знищити ІДІЛ", - сказав французький прем'єр-міністр.
Нагадаємо, бойовики Ісламської держави влаштували в Парижі 13 листопада серію терактів, в результаті яких загинуло 140 людей і ще близько 50 осіб досі перебувають у лікарнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?