Третій транш кредиту МВФ збільшить резерви НБУ - Яресько
Категорія
Економіка
Дата публікації

Третій транш кредиту МВФ збільшить резерви НБУ - Яресько

Третій транш кредиту МВФ збільшить резерви НБУ - Яресько

Надання Україні третього траншу кредиту МВФ збільшить резерви Національного банку і забезпечить кращу стабільність банківського сектора і курсу валюти, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Мінфіну.
Про це заявила міністр фінансів України Наталія Яресько після зустрічіп резидента України Петра Порошенка з головою Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі.
"Ми обговорили фінальний текст оновленого Меморандуму про співпрацю України і МВФ і подальші кроки в нашій програмі реформ. Після фінального узгодження тексту очікуємо успішного його розгляду на засіданні Ради директорів МВФ і виділення Україні третього траншу кредиту. Це повинно збільшити резерви Національного банку і забезпечити кращу стабільність банківського сектора і курсу валюти", - зазначила Яресько.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?