Науковці дізналися про нові корисні властивості шоколаду
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Науковці дізналися про нові корисні властивості шоколаду

Науковці дізналися про нові корисні властивості шоколаду
Джерело:  Ортодокс

Науковці розповіли, чим корисний шоколад. Як і будь-який продукт, шоколад має корисні і не зовсім корисні властивості для організму людини. Але не варто турбуватися про негативні властивості, головне не їсти багато шоколаду і все буде добре, пише Orthodox.
Вчені рекомендують щодня вживати не більше 100 грам. Вчені США заявили, що шоколад має цілющі властивості для організму людини. Особливо він корисний для людей, у яких є ризик захворіти на серцеві і судинні захворювання.
Проведене дослідження за участю добровольців показало, що батончик шоколаду, що з'їдається щодня, знижує артеріальний тиск, а також нормалізує кровеносну систему, знижує ризик нападу під час серцевих захворювань.
Варто відзначити, що під час експерименту люди вживали не чисто чорний, а молочний шоколад, хоча, як заявляють учені, найбільше цілющих властивостей саме в чисто чорному шоколаді.
При дослідженні так само враховувалися особливості харчування людей. Багато учасників експерименту вживали нежирну їжу, повністю відмовившись від фастфуду та солодкої газованої води.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?