Путін просив Асада піти у відставку - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін просив Асада піти у відставку - ЗМІ

Путін просив Асада піти у відставку - ЗМІ

Колишній начальник Головного розвідувального управління РФ Ігор Сергун їздив до Сирії, щоб передати прохання президента РФ про відставку президентові Сирії Башару Асаду. Про це повідомили високопоставлені співробітники західної розвідки виданню Financial Times, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Як сказало одне з джерел, президент Сирії дав зрозуміти Сергуну, який помер на початку січня, що відносини між РФ і Сирією не можуть розвиватися без керівництва Асада.
У свою чергу, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков спростував цю інформацію.
"Ні, це не так", - сказав він.
Відставки Башара Асада з поста президента Сирії вимагають Франція, Туреччина, Саудівська Аравія і ще низка країн. США підготували план відставки Асада в 2017 році.
Як відомо, президент РФ активно підтримує режим Асада. Він наполягає на тому, що майбутнє президента повинен вирішувати сирійський народ.
Раніше повідомлялося, що сирійський уряд готовий взяти участь у мирних переговорах в Женеві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?