Tt eSports вбудувала в мишку Black V2 біометричний сенсор Synaptics IronVeil
Категорія
Технології
Дата публікації

Tt eSports вбудувала в мишку Black V2 біометричний сенсор Synaptics IronVeil

Tt eSports вбудувала в мишку Black V2 біометричний сенсор Synaptics IronVeil
Джерело:  3dnews.ru

Tt eSports, підрозділ компанії Thermaltake, незабаром почне продажі нової модифікації ігрової мишки Black V2, про що повідомляють мережеві джерела, пише 3Dnews.

Головною особливістю маніпулятора є наявність дактилоскопічного сенсора Synaptics IronVeil для ідентифікації користувачів по відбитках пальців. Датчик розташовується в бічній частині в зоні великого пальця. Стверджується, що сенсор має досить високу точність - один помилковий допуск на 50000 спроб.


Завдяки наявності системи Synaptics Iron Veil користувачі можуть застосовувати біометричну ідентифікацію при роботі з різними сервісами, у тому числі ігровими, здійснювати багаторівневу аутентифікацію тощо.


Що стосується характеристик власне мишки, то вони успадковані від стандартного варіанту Black V2. Це лазерний сенсор з роздільною здатністю 5 700 dpi, сім програмованих кнопок, вбудоване підсвічування з ефектами і USB-кабель з позолоченим коннектором. Передбачена можливість оптимізації ваги за рахунок п'яти важків на 4,5 грама кожен.


Мишка Black V2 з біометричним сенсором Synaptics IronVeil пропонуватиметься за ціною близько $60.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?